Bel ons: +31 6 48 034 590

Shuttle Service

Amsterdam Taxi Services heeft veel ervaring met het leveren van shuttleservices tijdens evenementen.

Als uw gasten op locatie vervoerd moeten worden,of een bedrijven die hun medewerkers willen vervoeren bijvoorbeeld van het stations naar werkplek, kunt u gebruik maken van onze shuttleservice.

mercedesbenz_03b07

In de praktijk betreft dit vaak het vervoer van uw gasten van een verder gelegen parkeerterrein naar de entree van uw evenement of bedrijfspand.

Aan het einde van het evenement gebruiken uw gasten onze shuttleservice om weer terug naar de parkeerplaats gereden te worden zodat zij hun weg naar huis kunnen vervolgen. Veelal wordt er tijdens evenementen gebruik gemaakt van een combinatie van onze diensten.

Op locatie wordt dan gebruikgemaakt van een shuttleservice en na afloop van het evenement worden uw gasten naar huis gereden door onze thuisbrengservice. Zo bent u verzekerd van een perfect (logistiek) verloop van uw evenement en een veilig thuiskomen van uw gasten.

#1 Services

Wij streven continu naar perfectie. Wij proberen altijd de scherpste prijs te bieden en de beste service te verlenen. U kunt daarom bij ons altijd het volgende verwachten.
Scherp tarief
Luxe auto's
Gediplomeerde chauffeurs
Engels sprekend
Stiptheid

Reserveer online

Voorwaarden voor online reservering bij Amsterdam Taxi Services:
* Minimaal 2 uur van tevoren.
* Reservering is pas definitief na bevestiging door ons.
* Geen bevestiging ontvangen? Bel dan naar: Tel: 06-48 0345 90 om teleurstellingen te voorkomen.

Klik hier om direct te reserveren